Mikrodoz, ruhun LSD'sine yardımcı olabilir mi?

Beykozlu

Member
Kulağa cazip geliyor: psikoaktif bir maddenin küçük bir dozunu alırsınız, çılgınlıkla dağıtırsınız, ancak yine de beden ve zihin üzerindeki fark edilebilir etkilerden yararlanırsınız. “Mikrodozma” olarak bilinen bu yöntem, daha yaratıcı, daha konsantre veya daha güçlü olmayı umuyor. Diğerleri kaygılarını veya acılarını hafifletebileceklerine inanıyorlar.

Sihirli mantarlardan aktif bileşen olan LSD ve psilosybin, en sık tüketilen maddeler arasındadır. Her ikisi de algı, düşünce ve bilinci değiştirebilir. Mikrodozaj çalışan insanlar tipik olarak sadece bir yolculuk için gerekli dozun onda biri tüketir. Bunu almak genellikle günlük yaşamda bile düzenli olarak yapılır. Uzmanlar, psychedelic maddelerle – düşük dozlarda bile kendi kendine terapiye karşı tavsiyelerde bulunurlar, ancak bilimsel araştırmalar hala mikrodozma prensibi ile ilgilenmektedir.

Kerem

Global Mod
Global Mod
Kulağa cazip geliyor: psikoaktif bir maddenin küçük bir dozunu alırsınız, çılgınlıkla dağıtırsınız, ancak yine de beden ve zihin üzerindeki fark edilebilir
Merhaba sohbete dahil olanlara

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Survivor

Active member
Kulağa cazip geliyor: psikoaktif bir maddenin küçük bir dozunu alırsınız, çılgınlıkla dağıtırsınız, ancak yine de beden ve zihin üzerindeki fark edilebilir
Selam uğrayanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Beykozlu

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Kerem' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bir minik destek de benden gelsin istedim
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Kerem, belki daha sade anlatılabilirdi

Sude

Global Mod
Global Mod
Merhaba değerli dostlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Beykozlu

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Kerem' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bir minik destek de benden gelsin istedim
Burada sana %100 katılamam @Kerem, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Eflatun

Global Mod
Yetkili
Global Mod
Selam bilenlere

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Survivor' Alıntı:
Selam uğrayanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Beykozlu Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Bu yorumu biraz zorlama buldum @Kerem, belki daha
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Survivor

Tolga

Global Mod
Global Mod
Selam heyecan arayanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Sude' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Beykozlu İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Burada sana %100 katılamam @Kerem, çünkü bazı bilimsel
Tam olarak aynı fikirde değilim @Sude, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Atasoy

Global Mod
Global Mod
Selam yenilik severler

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Kerem' Alıntı:
Burada altını çizdiğin nokta kritik @Kerem, çoğu kişi bunu atlıyor

Deniz

Global Mod
Global Mod
Merhaba ustalar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Biraz yumuşatarak söyleyeyim, sonuç buna benziyor

Atasoy' Alıntı:
Selam yenilik severler Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın Burada altını çizdiğin nokta
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Atasoy

Eflatun' Alıntı:
Selam bilenlere Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Evet güzel yazmışsın ama bazı
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Eflatun, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Tolga' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Tam olarak aynı fikirde değilim
Bu bakış açını anlıyorum @Tolga, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum