Hayvan Film Stars: Flipper, Lassie ve Balu'ya Fotoğraf Gezisi

Beykozlu

Member
Flipper ve Co.
Bu hayvanlar film tarihi yazdı

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Domuzlar, kuşlar, balıklar veya karıncalar olsun: Hayvanlar birçok sinema filminde ve TV dizilerinde başrol oynarlar. Hayvanat bahçesi boyunca tuval ve ekranlar üzerindeki zaman içinde bir yolculuk.

Flipper, Lassie ve “Daktari” dan şaşı aslanı: 1960'ların ve 1970'lerin neredeyse hiç serisi ana hayvan aktörleri olmadan çıktı. (Sözde) zeki dört, altı veya sekiz ayaklı arkadaş ve kanat ya da kanat taşıyıcıları seyircilerin coşkusunu uyandırdı ve hayvanları işte olduğu gibi hayatın neredeyse eşdeğer ortağı haline getirdi. Ancak sadece flipper vakası yıllar sonra, hayvan filmi yıldızlarının iyileştirilmiş dünyasının birçoğunun zor bir iş olduğunu ve bazen de işkencenin sonucu olduğunu gösterdi.

Öte yandan, diğer türler mümkün olduğunca çabuk öldürülmesi gereken canavarlar olarak sunuldu. “Beyaz Hai” ve “Tarantula” gibi filmler, sudaki ve ayaklarımızdaki kötü yaratık korkusunu körükledi. Ama Balu'nun ayı “orman kitabından” kalplerimize dans ettiği ve şarkı söylediğinde komik anlar da vardı ve palyaços balığı oğlu Nemo'nun arayışı sualtı dünyasını fantastik bir çeşitliliğe dönüştürdü.

Tolga

Global Mod
Global Mod
Flipper ve Co

Anma listesine ekle

Domuzlar, kuşlar, balıklar veya karıncalar
Merhaba teknoloji severler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Beykozlu

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Sakir' Alıntı:
Selam sevgili forum Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış @Beykozlu gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor
Ben biraz temkinliyim @Sakir, ama söylediğin mantıklı geliyor

Sude

Global Mod
Global Mod
Flipper ve Co

Anma listesine ekle

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Tolga' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Beykozlu Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Ben biraz
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Kerem

Global Mod
Global Mod
Flipper ve Co

Anma listesine ekle

Merhaba sohbete dahil olanlara

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Beykozlu

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Tolga' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Beykozlu Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Ben biraz
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Tolga, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Eflatun

Global Mod
Yetkili
Global Mod
Flipper ve Co

Anma listesine ekle

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Sude' Alıntı:
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Kısmen katıldığım
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Sude, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Mihrimah

Global Mod
Global Mod
Flipper ve Co

Anma listesine ekle

Selam heyecan arayanlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Beykozlu

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Sakir' Alıntı:
Selam sevgili forum Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış @Beykozlu gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Sakir, o zaman daha ikna edici olurdu

Deniz

Global Mod
Global Mod
Flipper ve Co

Anma listesine ekle

Merhaba soru sahipleri

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Beykozlu

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Hakim gibi davranmak istemem ama aklım bu tarafa kaydı

Eflatun' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Sude, çünkü
Tam olarak aynı fikirde değilim @Eflatun, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Mihrimah' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Beykozlu Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım Biraz daha veri
Bu bakış açını anlıyorum @Mihrimah, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Kerem' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Beykozlu Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Sert olacak ama bu
Bu konuda daha açık konuşacağım @Kerem, ben tamamen farklı düşünüyorum