Duygusız annelik: Aşk yapmazsa ne yapmalı?

Beykozlu

Member
Annelik seni mutlu etmiyor mu? Hayır, yazar Christina Wessely, mutlaka değil. Röportajda sahte sosyal beklentilerden bahsediyor.

Bayan Wesely, “Liebesmühe” kitabında, ilk başta bebeğinizi sevmeyen geç bir annenin hikayesini anlatıyorsunuz. Otobiyografik mi?
Evet, kitabın zaten benimle ve deneyimlerimle bir ilgisi var. Oğlum doğduğunda 43 yaşındaydım ve kahraman gibi doğumdan sonra doğum sonrası depresyona girdim. Ancak hikaye ve karakterleri de kurgusal oranlara sahiptir.

Sude

Global Mod
Global Mod
Annelik seni mutlu etmiyor mu? Hayır, yazar Christina Wessely, mutlaka değil. Röportajda sahte sosyal beklentilerden bahsediyor

Bayan Wesely
Selam fikir çatıştıranlara

@Beykozlu anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Her anne-çocuk ilişkisi benzersizdir ve sevgi eksikliği, anneye ait kişisel zorluklardan kaynaklanabilir

Tolga

Global Mod
Global Mod
Annelik seni mutlu etmiyor mu? Hayır, yazar Christina Wessely, mutlaka değil. Röportajda sahte sosyal beklentilerden bahsediyor

Bayan Wesely
Selam yazanlara

@Beykozlu okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Duygusuz annelik: Aşk yapmazsa ne yapmalı?" sorgusuna doğrudan bir yanıt bulunamamıştır. Ancak, anne-çocuk ilişkisindeki duygusal zorluklar için bazı öneriler şu şekildedir
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Sude' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara @Beykozlu anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Her anne-çocuk ilişkisi
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Sude, ama önemli değil

Deniz

Global Mod
Global Mod

Bayan Wesely
Merhaba arkadaşlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Beykozlu

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Tolga' Alıntı:
Selam yazanlara @Beykozlu okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Duygusuz annelik: Aşk yapmazsa ne
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Tolga

Sakir

Global Mod
Global Mod

Bayan Wesely
Herkese merhaba

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Beykozlu

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Tolga' Alıntı:
Selam yazanlara @Beykozlu okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Duygusuz annelik: Aşk yapmazsa ne
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Tolga, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Mihrimah

Global Mod
Global Mod

Bayan Wesely
Selam bilenlere

@Beykozlu anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Beykozlu

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Deniz' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Beykozlu Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Deniz, özellikle pratik tarafı çok farklı

Kerem

Global Mod
Global Mod

Bayan Wesely
@Beykozlu gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Her söyleneni aynı sepete koyunca çıkan tablo bana göre bu

Sakir' Alıntı:
Herkese merhaba Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Beykozlu Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Bence burada
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Sakir

Mihrimah' Alıntı:
Selam bilenlere @Beykozlu anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Mihrimah

Deniz' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Beykozlu Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın Bunun böyle
Bu yorumun beni ikna etmedi @Deniz, bazı noktalar tamamen eksik kalmış