Will Smith yıldızlarla dolu ’20 kişilik harem hayalini’ deklare etti

GarDaŞ

New member
Will Smith yıldızlarla dolu ’20 kişilik harem hayalini’ deklare etti Verdiği röportajda 53 yaşındaki Will Smith ve müzikçi şu tabirleri kullandı:

Nerede gördüğümü ya da gençliğimdeki saçmalıkları hatırlamıyorum ancak sevdiğim ve ilgilendiğim 20 bayanla seyahat etme fikri hakikaten mükemmel bir fikir üzere görünüyordu.

Independent’ın Page Six’ten aktardığına nazaran, Smith fantezisinde Oscar ödüllü aktris Halle Berry

Fikrini paylaşmak için Berry ve Copeland’le direkt bağlantı kurmayı düşündüğünü belirten aktör daha sonrasında vazgeçtiğini deklare etti. Smith, harem üzerinde düşünmenin katı bir Hristiyan olarak yetiştirilmesinin getirdiği yüklerden kurtulmasını sağladığını söz etti. Ve kelamlarına şöyleki devam etti, ”Boehm’in yaptığı şey temelinde zihnimi temizlemek, kendim üzere olmanın sorun olmadığını bilmemi sağlamaktı. Halle’nin hoş olduğunu düşünmek sorun değildi. Evli olmam ve Halle’nin hoş olduğunu düşünmem beni berbat biri yapmaz.”

birebir vakitte aktör, Jada Pinkett’le evliliğinin tek eşli olarak başladığını fakat vakit içinde değiştiğini itiraf etti.

Jada hiç bir vakit klâsik evliliğe inanmadı… Jada’nın klasik olmayan münasebetler yaşayan aile üyeleri vardı. Yani benden epeyce farklı bir biçimde yetiştirilmişti. Eksiksiz münasebetin ne olduğuna dair bitmek bilmeyen tartışmalar yaptık. Ve ilgimizin büyük bir kısmında tek eşliliği tek harika ilgi biçimi olarak düşünmeden tercih ettik.

Smith eşiyle yaşadığı açık münasebetin evliliklerinin uzun sürmesinde epeyce kıymetli olduğunu belirtti.

Jada Pinkett’la birbirlerine güvendiklerini ve özgürlük tanıdıklarını söz eden Smith evliliğin “hapishane olamayacağını” söylemiş oldu.