Seks tarikatı ve cinsel istismar davası sürüyor: ‘Gizli bir adada tekraren tecavüze uğradım’

GarDaŞ

New member
Seks tarikatı ve cinsel istismar davası sürüyor: ‘Gizli bir adada tekraren tecavüze uğradım’ ABD’yi sarsan seks tarikatı ve cinsel istismar davası sürüyor. Fuhuş, insan ticareti ve cinsel istismar hatalarından tutuklandığı hapishanede intihar eden ABD’li iş insanı Jeffrey Epstein ve kız arkadaşı Ghislaine Maxwell’in yargılanmasına devam ediliyor.

3 gün boyunca aç bırakıldım

Ransome, Epstein’in Karayipler’deki saklı yeri ‘Paedo Adası’na gdolayıldüğünü burada, üç gün boyunca Eptein’in tecavüzüne uğradığını söylemiş oldu. Ransome, 3 gün boyunca istismara uğradığını, aç bırakıldığını belirtirken, bu tutsaklıktan kaçmak isterken Maxvell’in kendisini yakaladığını deklare etti.

İngiltere’deki konutundan binlerce kilometre uzakta olan Sarah Ransome, yaşadıklarını mahkemede şu sözlerle anlattı: “Suda köpekbalıkları olduğunu biliyordum lakin kaçmam gerekiyordu. O noktada köpekbalıkları, yaşadığım cehenneme güzel bir alternatif sayılabilirdi. O anda vefat, bir tecavüze daha tercih edilebilir üzere geldi.’”

Ransome, suya atlamaya hazırlandığını belirtirken o sırada Maxvell’in geldiğini ve elini sırtına koyarak ‘Tamam tatlım. Benimle gel.’ söylemiş olduğini söylemiş oldu ve dehşet konutuna geri dönmek zorunda kaldığını tabir etti.

Artık 37 yaşında olan Sarah Maxvell’in yargılanması için her şeyi yapmaya hazır olduğunu belirtirken, “Bu bir prensip problemi. senelerca ondan ve Jeffrey’den korkarak yaşadım. Karar çıkmadan evvel bir çadır kiralayıp mahkeme merdivenlerinde yatmam gerekiyorsa, yapacağım şey bu.” dedi.

59 yaşındaki Maxwell, New York’ta altı cinsel taciz ve seks tarikatı kurmak suçlamasıyla yargılanıyor ve hatalı bulunursa günlerinin geri kalanını parmaklıklar gerisinde geçirebilir. Lakin tüm şahitlerin tabirlerine karşın, Maxvell tüm suçlamaları reddetti.