İnfo Akademi’de fiyatsız eğitim fırsatları devam ediyor

Tory

New member
Sermaye piyasalarının kuvvetli kurumlarından İnfo Yatırım, İnfo Akademi ile fiyatsız eğitimlerine devam ediyor. Her yaştan ve meslekten iştirakçilere açık olan İnfo
Akademi’de bugün Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu, “Dünya ve Türkiye İktisadında Gelişmeler ve Beklentiler” başlıklı eğitim verecek.

Sermaye piyasalarının önde gelen kurumlarından İnfo Yatırım, İnfo Akademi ile her yaştan ve her meslekten şahıslara verdiği eğitimlerine devam ediyor. Türkiye’nin en yenilikçi aracı kurumlarından İnfo Yatırım, İnfo Akademi ile gençleri ve para piyasalarına meraklı herkesi eğitmeyi ve bu alanda nitelikli işgücünün artmasına katkı sunmayı hedefliyor.

7 Ekim Perşembe akşamı saat 21.00’de gerçekleşecek eğitimde de Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu, “Dünya ve Türkiye İktisadında Gelişmeler ve Beklentiler” temalı eğitimiyle ekranda olacak.

Fiyatsız eğitimden faydalanabilmek için infoakademi.com.tr/kayit adresinden kayıt yaptırılabiliyor. Kayıt daha sonrasında e-posta ile gönderilen eğitim linkinden, eğitime canlı olarak dahil olunuyor. Ayrıyeten İnfo Akademi, eğitime kayıt olan 10 bireye Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu’nun Para ve Döviz Piyasaları kitabını armağan ediyor.
İnfo Akademi’nin bir daha sonraki eğitimi de 25 Ekim’de saat 21.00’de gerçekleşecek. Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu tarafınca verilecek eğitimin konusu Ödemeler İstikrarı ve Döviz Kurları olacak.

Kayıt ve iştirak kolaylığı

İnfo Akademi hakkında ayrıntılı bilgi almak ve eğitimlere kaydolmak için https://infoakademi.com.tr/info-akademi.html adresini ziyaret edebilirsiniz. bir daha İnfo Yatırım’a bağlı Borsa Okulu isimli bir eğitim kurumu daha mevcut. İnfo Akademi’nin eğitim içerikleri birbirinden farklı ve herkese açık. Borsa Okulu ise üniversitelerin İİBF kısımları, Finans, Sermaye Piyasası ve Borsa, İdare Bilişim Sistemleri, Bilgisayar

Mühendisliği, Sanayi Mühendisliği vb. kısımlarından mezun ya da 4’üncü sınıf öğrencisi olan bireylerin katılabildiği bir platform.

Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu kimdir?

1960 doğumlu olan Sadi Uzunoğlu, Uludağ Üniversitesi İİBF İktisat Kısmı mezunudur. İstanbul Üniversitesi’nde yüksek lisans ve doktora eğitimini tamamlamıştır. 1985’de İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi’nde araştırma nazaranvlisi olmuş, tıpkı fakültede akademik mesleğine devam etmiş; 2001 sonuna kadar İktisat Doçenti olarak vazife yapmıştır. Akademik mesleğine Trakya Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi’nde profesör ve İktisat Kısım Lideri olarak devam etmektedir. Yurtiçi ve yurtharicinde biroldukça makale ve çalışmaları bulunan Uzunoğlu’nun, şu anda piyasada bulunan kendi ve/veya ortak yazarlı kitapları: “Para ve Döviz Piyasaları”, ”Çağ Atlamada Yeni Dönem”, “Temel Ekonomi”, “Finans Matematiği Çalışma Kitabı, HP Uygulamalı” “Güncel Ekonomik Meseleler: Dünya Ekonomisi”, “Güncel Ekonomik Meseleler : Küresel Kriz”, “Yeni Başlayanlar İçin Bankacılık”, “Yeni Başlayanlar İçin Ekonomi”, “Mikro Ekonomi”