İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu bildirisi: Genel liderimle beni arbede ettirecek kişi çabucak hemen doğmadı

GarDaŞ

New member
İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu bildirisi: Genel liderimle beni arbede ettirecek kişi çabucak hemen doğmadı İBB Lideri İmamoğlu, yaptığı konuşmada “Genel liderimle beni hengame ettirecek bir Allah’ın kulu çabucak hemen Türkiye topraklarında doğmadı” sözlerini kullandı.

Cumhuriyet’ten Sena Tufan‘ın haberine göre, İmamoğlu parti içi gruplaşmalara değinerek “Parti ortasında yahut haricinde uzlaşamayacağımız kimse olmamalı. Genel liderimle beni arbede ettirecek bir Allah’ın kulu çabucak hemen Türkiye topraklarında doğmadı. İstanbul seçimlerindeki başarımızın ardında birlik ve birliktelik vardı. ‘Ben değil biz dedik’ artık bir daha, ‘Ben değil biz ve dostlarımız’ diyoruz” diye konuştu.

Soylu’ya gönderme: Pabuç bırakmayız

İBB’deki teftişi hatırlatan İmamoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘yu kast ederek, “Meclis’teki arkadaş İBB’de 550 terörist var demişti. ‘Bulun, getirin’ diyoruz, ortada kimse yok. Her gün İmamoğu, her gün İBB, her gün İstanbul ile uğraşıyorlar lakin şunu bilsinler ki ne korkarız ne de pabuç bırakırız” dedi.

CHP İstanbul Vilayet Lideri Canan Kaftancıoğlu da aktiflikte bir konuşma yaparak, “Yerel seçimlerde gösterdiğimiz performasın fazlaca üzerine çıkmak için geceli gündüzlü çalışmak zorunda” diye konuştu.

Sezen Aksu müzikleri çaldı

Düzenlenen aktiflikte bir müzik kelamı sebebiyle amaç gösterilen ve linç kampanyasının amacı olan sanatçı Sezen Aksu‘nun müzikleri çaldı.