‘Genç Putin’ Putin ile görüşmeye gidiyor

GarDaŞ

New member
‘Genç Putin’ Putin ile görüşmeye gidiyor ABD’li müzikçi Kanye West, son devirde katıldığı bir podcast yayında, “Ben genç Putin üzereyim. Hatta Vladimir’in ta kendisi olduğumu fark ettim. Bunu ne vakit fark ettiğimi biliyor musunuz? Kültürün petrol, kültürün güç olduğunu fark ettiğim an. Ben kültürün hükümdarıyım, 20 yıldır öyleyim ve gelecekteki 2 bin yıl da o denli olmaya devam edeceğim” demişti.

Bu açıklamaları akabinde bir daha gündeme gelen West, Rusya Devlet Lideri Vladimir Putin ile tanışmak, moda ve müzik yapımcılığından oluşan iş ağını Rusya’ya hakikat genişletmek istiyor.

Rusya’ya yaptırımları ‘saçma bulduğunu’ söylemişti

Daily Mail’de yer alan habere nazaran, Rusya’yı ‘ikinci evi’ haline getirmeyi dört gözle bekleyen West, Ukrayna ile çatışma ortamında Putin destekçisi olmasıyla dikkat çekiyordu. West, Rusya ile ABD içindeki katı seyahat yaptırımlarını da saçma bulduğunu deklare etti.

West’in stratejik danışmanı Ameer Sudan ve avukatı Scott Balber, müzikçinin Rusya seyahati için uyum çalışmaları yürütüyor.

Kendi ‘tarikatını’ kuruyordu, Putin’i ‘dini konsere’ davet edecek

Kim Kardashian
ile boşanma evresinde olan dört çocuk babası West, Rusya’da düzenleyeceği dini konsere Putin’i ‘özel davetli’ olarak çağırmayı da planlıyor. İsmini ‘Ye’ olarak değiştiren ünlü müzikçi, pazar günleri düzenlediği dini konserleri 2019’dan bu yana yapıyor.

Bağımsız aday olmuştu

West, başkanlığı periyodunda, Donald Trump’ı desteklemişti. Lakin 2020 seçimlerinde kendisi bağımsız aday olmuş ve seçim yarışına katılmıştı.