Eleman aranıyor: Günde 300 kadar çay deneyecek

GarDaŞ

New member
Eleman aranıyor: Günde 300 kadar çay deneyecek bakılırsav başlangıçta kıymetli ölçüde eğitim içerecek ve adaylara çay üretim süreci hakkındaki ayrıntılarını pekiştirme fırsatı sunacak.

Özel koşullar konusunda Tetley, 2:2 derecesine (Birleşik Krallık’ta lisans eğitiminde verilen onur derecelerinden biri -ed.n.) ek olarak baskı altında uygun çalışan, kuvvetli analitik maharetlere sahip ve kendini yüksek derecede motive edebilen bireyleri işe almak istediğini bildirdi.

Independent Türkçe’nin haberine bakılırsa, Tetley’in sözcüsü, “Bu, hayli az kişinin var olduğunu bildiği hayal üzere bir iş” dedi. Şirket sözcüsü, konum için evvelde çay tadımı tecrübesinin gerekli olmadığı belirterek devam etti.

Tetley’de Çay Alıcısı olarak çalışan Lucy Urwin, şunları söylemiş oldu:

“Kariyerime 7 yıl evvel Mezun Çay Alıcısı olarak başladım ve artık yılda milyonlarca dolarlık masraftan sorumlu olan Afrika satın alım kısmını yönetiyorum. Farklı satın alma kaynakları üzerinde çalıştım ve binlerce çay örneği tattım. Mutlaka kolay 9’dan 5’e işiniz üzere değil. Bu bakılırsav bana dünyayı dolaşmak ve memleketler arası ofislerimizde vakit geçirmek konusunda eşsiz fırsatlar sundu. Kısımda nitekim sıcak bir ortamımız var ve öğrenirken her vakit desteklendiğimi hissettim.”